Om Muratto

Muratto® er et af de mest fremtrædende mærker af naturlig overfladedesign med portugisisk oprindelse. Med en profil, der er kendetegnet ved sin dynamik og innovation, opstod virksomheden i 2013 med det formål at tilbyde blændende design vægløsninger. Muratto® er fokuseret på at være et frisk pust i designet af belægningsdekortation og styres af en vision, der fokuserer på bæredygtig vækst og bygger på fire hovedværdier: Natural lifestyle, Design, Sharing og Interior Comfort.
 
-
NATURAL LIFESTYLE
Med hensyn til den naturlige livsstil baserer Muratto® sin proces på vigtigheden af ​​bæredygtig udvikling, altid med naturlige råmaterialer og forsøger at bidrage til en naturlig livsstil og gør det med en positiv holdning til sig selv og andre.
 
-
DESIGN
Design er måske det mest differentierende punkt for dette brand og fokus for den kreative proces, der er baseret på den aktive skabelse af produkter og processer, der søger inspiration i de mest forskellige former for vision i forskellige lande. Værdiansættelsen af ​​håndlavede produkter og den portugisiske tradition er også vigtige punkter i fastlæggelsen af ​​selve brandets identitet. Samtidig forsøger Muratto® også at nærme sig forskellige dekorations- og designstile, lige fra det mest klassiske til det mest moderne.
-
 
-
 SHARING
Udtrykket ”Sharing” kan være uhyre omfattende, men det er netop derfor, Muratto® har det som en af ​​de vigtigste værdier. For det verdensomspændende brand er denne værdi et udtryk for aspekter som: brandets voksende online tilstedeværelse, der gør det muligt at sprede sig over hele verden. Den voksende bevidsthed om mærket på verdensplan, bevist ved dets tilstedeværelse på fem kontinenter og mere end 45 lande via kontinuerlige partnerskaber med internationale designere fra forskellige lande, hvilket resulterer i et diversificeret bidrag til produktudviklingen og designvisioner.  Muratto anerkender vigtigheden af ​​behov, ønsker og meninger fra partnere og kunder, der gør det muligt for brandet at forbedre sin position på markedet
løbende.
 
-
 INTERIOUR COMFORT
For Muratto® er det stadig meget vigtigt, at alle dets indgreb på markedet er rettet mod Interior Comfort, det vil sige, at hvert eneste produkt er udstyret med funktioner, der giver en positiv indvirkning på brugernes dagligdag. Aspekter som den akustiske effekt, den meget inspirerende visuelle indflydelse, følelsen af ​​termisk komfort og dens egnethed til det samme miljø som mennesket, gør at produkterne bidrager til komforten i hjem, på hoteller, kontorer, kommercielle rum og andre typer faciliteter, altid på en positiv måde og med en visning, der giver en konstant ægte følelse af komfort og balance.
-
AWARDS